2 Nisan 2008

bir lisan bir insan, bir nisan altıncı oyungezer



oyungezer yeni açan bahar çiçeklerinin arasında yolunu kaybetti, kendini kokulara ve renklere bıraktı, biraz dağıldı. toparlanması uzun sürünce yarına sarktı okuyucularla buluşması. ama ne buluşma! baharın tüm çiçeklerinin kokusunu getirdi sizlere,
assassin's creed'i, sims 3'ü, god of war'u...

sims 3 de yanında de certeau ve baudrillard'ı getirdi. tepe tepe tepin diye.

bir oyun dergisi sizi daha fazla ne kadar şaşırtabilir ki?

10 yorum:

Adsız dedi ki...

bi adam ne kadar şaşırtırsa idi cvbı...
geçiniz...

Adsız dedi ki...

hiii!!!!

ya ama gazoz, ben şimdi yorum sayfasını senin için açtım!!!
bu kadar olur ya..
seni çok özlediğimi yazmak için açmıştım...

gazoz bak, eğer sen de beni özlüyorsan, bunu buraya yazabilirsin, çekinme bence. çünkü "kendisi" bunu fazlasıyla hak ediyo! hatta, mesela bi gönderi söle bana, orda buluşalım? benim evim var zaten bu blog'da, biliyorsun, orası da olabilir yani.

Adsız dedi ki...

bu arada, yorumumun gönderi'yle alakalı olmamasıyla ilgili olarak en ufak bir rahatsızlık duymadığımı söylememe gerek yoktur diye düşünüyorum, sayın yetkili! bana başka yol bırakmadınız!...

Deli Profesör dedi ki...

Gezenti'de benim resim çıkacak sanırım ama daha dergiyi bayide göremedim :D

neoxolmis dedi ki...

Küresel ısınmanın getirdiği dengesizliğin nedenlerinden olan, ve çoğu ağaçların nedense çiçek açmamasına neden olduğu şu günlerde, yeni açılmış dergi kokusunu çiçeklerin kokusuna tercih ederim.

Bu arada dergiyi daha almadığımı söylememe, ve meraktan çatlamak üzere olduğumu söylememe gerek yok sanırsam.

S dedi ki...

dergiyi almakla kalmayip, girdigim her supermarket, kitapci vs. gibi dergi satan yerlerde diger sayilari da booyle tam marketing derslerinde ogrendigim gibi tam goz hizasina, en onlere yerlestiriyorum deliler gibi (:

o derece heyecan doluyum oyungezerle ilgili.. ve o derece eminim..
guzel olacak..
olmak uzere hatta. bu sayi, bir solukta okunasiydi..

Adsız dedi ki...

oley! o zaman :)

Adsız dedi ki...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Notebook, I hope you enjoy. The address is http://notebooks-brasil.blogspot.com. A hug.

eylul dedi ki...

mister buendia niye az yazı yazıyor, daha sık yazsın kampanyası başlatıyorum:))

Adsız dedi ki...

karşı çıkıyorum. kendisi çok yazı yazıyor, ama bizimle paylaşmıyor. yalnızca hocalarına okutuyor. (istisnalar kaideleri bozmuyor.)
"mister buendia daha az ödev yazsın, daha çok uyusun. sonra yazacaksa buraya yazsın.." kampanyasıyla karşılık veriyorum. hayır hayır, giderek bölünme geleneğine değil, düzelerek çoğalma geleneğine sesleniyorum :) eylül?